GOOGLE

FootClanModern

Innehållspolicy för uppgifter på sidan Om mig

På sidan Om mig bestämmer du vad andra ska få veta om dig när du använder Googles tjänster. Våra produkter är till för alla, och vi vill att du ska kunna styra hur du framställs och hur mycket du vill dela.

Våra policyer nedan hjälper oss att skapa en positiv upplevelse för våra användare. Vi förlitar oss på att våra användare meddelar oss om innehåll som strider mot våra policyer. Om vi får vetskap om en potentiell överträdelse av en policy kan vi granska profilen och vidta åtgärder. Vi kan bland annat begränsa användarens åtkomst till innehåll, ta bort innehåll eller begränsa eller förhindra användarens åtkomst till Googles produkter.

Foton och annat innehåll på sidan Om mig

Visningsbild, bakgrundsfoton och andra uppgifter som delas måste följa policyn för användarinnehåll och uppförande för Google+, Hangouts och Foton.

Identitetsstöld och Google-kontots namn

Det finns få restriktioner vad gäller namn, men för att förhindra spam och otillåten användning har vi vissa begräsningar på längd och användning av symboler och specialtecken. Du kan inte heller byta namn hur många gånger som helst och vissa ord och fraser kan inte användas i namnet.

Du får inte låtsas vara någon annan eller vilseleda andra att tro att du representerar en organisation om du inte gör det. Om informationen på sidan Om mig visar sig vara identitetsstöld kan du förlora åtkomst till en del av Googles produkter, som YouTube eller Google+.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: